Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Gdańsku
Wydruk z serwisu BIP, dn.
Formularze
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
- Zgłoszenie do kontroli jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych przywożonych z zagranicySzczegóły pliku
Nazwa: F-15 BKJ-01-IR-01 Zgłoszenie do kontroli - import.doc
Opis: Zgłoszenie do kontroli artykułów rolno-spożywczych przywożonych z zagranicy
Utworzono: 2020-12-08 11:51:32
Data dodania: 2020-12-08 11:44:59
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.04 MB
Rozszerzenie pliku: doc - Zgłoszenie przywozu świeżych owoców i warzyw z krajów trzecichSzczegóły pliku
Nazwa: F-8 BKJ-01-IR-04.2018.doc
Opis: Zgłoszenie przywozu świeżych owoców i warzyw z krajów trzecich, wydanie 5, obowiązuje od 9.11.2020
Utworzono: 2020-11-09 08:49:01
Data dodania: 2020-11-09 08:50:20
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.05 MB
Rozszerzenie pliku: doc - Zgłoszenie wywozu świeżych owoców i warzyw do krajów trzecichSzczegóły pliku
Nazwa: F-6 BKJ-01-IR-04 Zgloszenie wywozu owocow i warzyw do krajow trzecich.doc
Opis: Zgłoszenie wywozu owoców i warzyw do krajów trzecich
Utworzono: 2020-12-08 12:00:15
Data dodania: 2020-12-08 11:44:58
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.05 MB
Rozszerzenie pliku: doc - Fresh fruit and vegetables export notificationSzczegóły pliku
Nazwa: F-6 BKJ-01-IR-04 Fresh fruit and vegetables export notification.doc
Opis: Fresh fruit and vegetables export notification
Utworzono: 2020-12-08 12:01:00
Data dodania: 2020-12-08 11:44:58
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.04 MB
Rozszerzenie pliku: doc - Zgłoszenie do kontroli jakości handlowej świeżych bananówSzczegóły pliku
Nazwa: F-12-BKJ-01-IR-04.2018.doc
Opis: Zgłoszenie do kontroli jakości handlowej świeżych bananów, wydanie 3 obowiązuje od 9.11.2020
Utworzono: 2020-11-09 08:50:19
Data dodania: 2020-11-09 08:51:17
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.04 MB
Rozszerzenie pliku: doc - Wniosek o przyznanie Świadectwa wyłączenia spod weryfikacji z normami handlowymi dotyczącymi bananówSzczegóły pliku
Nazwa: F-14 BKJ-01-IR-04 Wniosek o przyznanie Swiadectwa wylaczenia spod weryfikacji.dotx
Opis: Wniosek o przyznanie Świadectwa wyłączenia spod weryfikacji wydanie 3 z dnia 09.11.2020r.
Utworzono: 2020-12-08 11:54:36
Data dodania: 2020-12-08 11:44:59
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.02 MB
Rozszerzenie pliku: dotx - Zgłoszenie działalności w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymiSzczegóły pliku
Nazwa: F-7.1.doc
Opis: Zgłoszenie działalności w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi
Utworzono: 2020-07-17 13:50:57
Data dodania: 2020-04-03 17:15:44
Autor pliku: GIJHRS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.60 MB
Rozszerzenie pliku: doc - Formularz przekazania informacji o rozpoczęciu lub zaprzestaniu prowadzenia działalności w zakresie obrotu świeżymi owocami i warzywami objętymi normami handlowymi oraz o ilości owoców i warzyw wprowadzonych do obrotuSzczegóły pliku
Nazwa: zg_owoce.xls
Opis: Formularz przekazania informacji o rozpoczęciu lub zaprzestaniu prowadzenia działalności w zakresie obrotu świeżymi owocami i warzywami objętymi normami handlowymi oraz o ilości owoców i warzyw wprowadzanych do obrotu
Utworzono: 2020-04-01 10:37:36
Data dodania: 2020-04-01 12:45:18
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.05 MB
Rozszerzenie pliku: xls - Wniosek o dokonanie oceny jakości handlowej artykułów rolno-spożywczychSzczegóły pliku
Nazwa: F-19-BKJ-01-IR-01Wniosek.doc
Opis: Wniosek o dokonanie oceny jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych, wydanie 10, obowiązuje od 9.11.2020
Utworzono: 2020-11-09 08:34:02
Data dodania: 2020-11-09 08:35:15
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.03 MB
Rozszerzenie pliku: doc - Wniosek o dokonanie oceny jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych w związku z realizacją przedsięwzięcia przy udziale kredytu z linii NTSzczegóły pliku
Nazwa: F-28 BKJ-01-IR-01 Wniosek o dokonanie oceny - kredyty NT.doc
Opis: Wniosek o dokonanie oceny jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych w związku z realizacją przedsięwzięcia przy udziale kredytu z linii NT
Utworzono: 2020-12-08 11:57:12
Data dodania: 2020-12-08 11:44:59
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.03 MB
Rozszerzenie pliku: doc - Wniosek o wystawienie świadectwa dotyczącego wołowiny z dorosłego bydła płci męskiej.Szczegóły pliku
Nazwa: wn_pochodzenie.doc
Opis: Wniosek nr ............ o wystawienie świadectwa dotyczącego wołowiny z dorosłego bydła płci męskiej
Utworzono: 2020-07-20 13:57:58
Data dodania: 2020-04-03 17:17:09
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.27 MB
Rozszerzenie pliku: doc - Wniosek o zwolnienie podmiotu z obowiązku znakowania jaj, kierowanych do przemysłu spożywczego z miejsca produkcjiSzczegóły pliku
Nazwa: znakowanie jaj.doc
Opis: Wniosek o zwolnienie podmiotu z obowiązku znakowania jaj, kierowanych do przemysłu spożywczego z miejsca produkcji
Utworzono: 2020-07-20 14:00:40
Data dodania: 2020-04-04 22:44:30
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.03 MB
Rozszerzenie pliku: doc - Wniosek o dokonanie kontroli zgodności procesu produkcji produktu regionalnego lub tradycyjnego ze specyfikacjąSzczegóły pliku
Nazwa: produkt regionalny1.xls
Opis: Wniosek o kontrolę zgodności ze specyfikacją procesu produkcyjnego produktu posiadającego zarejestrowaną nazwę jako chroniona nazwa pochodzenia (CHNP), chronione oznaczenie geograficzne (CHOG) lub gwarantowaną tradycyjną specjalność (GTS)
Utworzono: 2018-02-23 14:05:04
Data dodania: 2020-04-04 22:52:28
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.13 MB
Rozszerzenie pliku: xls - Wniosek o przeprowadzenie certyfikacji winaSzczegóły pliku
Nazwa: certyfikacja_wina.doc
Opis: Wniosek o przeprowadzenie certyfikacji wina
Utworzono: 2018-07-25 14:12:47
Data dodania: 2020-04-04 22:53:41
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.26 MB
Rozszerzenie pliku: doc - Zgłoszenie zamiaru przeprowadzenia zabiegu odkwaszaniaSzczegóły pliku
Nazwa: odkwaszenie.doc
Opis: Zgłoszenie zamiaru przeprowadzenia zabiegu odkwaszania
Utworzono: 2020-04-02 12:03:42
Data dodania: 2020-04-02 09:58:31
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.25 MB
Rozszerzenie pliku: doc - Zgłoszenie zamiaru przeprowadzenia zabiegu słodzeniaSzczegóły pliku
Nazwa: slodzenie.pdf
Opis: Zgłoszenie zamiaru przeprowadzenia zabiegu słodzenia
Utworzono: 2020-04-02 12:13:36
Data dodania: 2020-04-02 09:58:59
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.27 MB
Rozszerzenie pliku: pdf - Zgłoszenie o zamiarze i planowanym terminie wycofania produktów ubocznych powstałych w wyniku wyrobu wina lub moszczu winogronowegoSzczegóły pliku
Nazwa: F-5.24.07.19.doc
Opis: Zgłoszenie o zamiarze i planowanym terminie wycofania produktów ubocznych powstałych w wyniku wyrobu wina lub moszczu winogronowego
Utworzono: 2018-07-25 09:24:41
Data dodania: 2020-04-02 09:55:35
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.11 MB
Rozszerzenie pliku: doc - Wniosek o wpis do rejestru rzeczoznawcówSzczegóły pliku
Nazwa: wniosekrzecz.doc
Opis: Wniosek o wpis do rejestru rzeczoznawców
Utworzono: 2018-07-19 10:42:06
Data dodania: 2020-04-03 09:25:04
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.17 MB
Rozszerzenie pliku: doc - Zgłoszenie na egzamin/szkolenie kandydata na rzeczoznawcęSzczegóły pliku
Nazwa: zg_szkolenie.doc
Opis: Zgłoszenie kandydata na egzamin na rzeczoznawcę
Utworzono: 2018-07-19 10:43:29
Data dodania: 2020-04-03 09:28:32
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.20 MB
Rozszerzenie pliku: doc - Zgłoszenie na egzamin dla kandydatów na rzeczoznawcę w zakresie klasyfikacji tusz wołowych*/wieprzowych*Szczegóły pliku
Nazwa: EUROP.doc
Opis: Zgłoszenie na egzamin dla kandydatów na rzeczoznawców w zakresie klasyfikacji EUROP tusz wieprzowych i wołowych
Utworzono: 2018-09-06 10:47:42
Data dodania: 2020-04-02 09:55:13
Autor pliku: GIJHARS
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.04 MB
Rozszerzenie pliku: doc