Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Gdańsku

Wydruk z serwisu BIP, dn.

 

widok

Wyniki kontroli

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

I kwartał  2020

Prawidłowość znakowania pieczywa
Szczegóły pliku
Nazwa: pieczywoI.doc
Opis: Prawidłowość znakowania pieczywa
Utworzono: 2020-04-03 11:21:52
Data dodania: 2020-04-21 13:40:38
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.08 MB
Rozszerzenie pliku: doc

 

Jakość handlowa napojów bezalkoholowych
Szczegóły pliku
Nazwa: bezalkoholoweI.doc
Opis: Jakość handlowa napojów bezalkoholowych
Utworzono: 2020-04-03 11:22:53
Data dodania: 2020-04-21 13:40:37
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.07 MB
Rozszerzenie pliku: doc

 

Jakość handlowa piwa
Szczegóły pliku
Nazwa: piwoI.doc
Opis: Jakość handlowa piwa
Utworzono: 2020-04-03 11:23:37
Data dodania: 2020-04-21 13:40:38
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.10 MB
Rozszerzenie pliku: doc

 

Jakość handlowa przetworów warzywnych
Szczegóły pliku
Nazwa: p.warzywaI.doc
Opis: Jakość handlowa świeżych owoców i warzyw
Utworzono: 2020-04-03 11:24:25
Data dodania: 2020-04-21 13:40:38
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.08 MB
Rozszerzenie pliku: doc

 

Jakość handlowa świeżych owoców i warzyw
Szczegóły pliku
Nazwa: owoceI.doc
Opis: Jakość handlowa świeżych owoców i warzyw
Utworzono: 2020-04-03 11:39:55
Data dodania: 2020-04-21 13:40:37
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.08 MB
Rozszerzenie pliku: doc

 

 

_______________________________________________________________________________________________________________________

IV kwartał  2019

 

Jakość handlowa przetworów zbożowych
Szczegóły pliku
Nazwa: Przetwory zbożowe IV kw 2019.docx
Opis: Jakość handlowa przetworów zbożowych
Utworzono: 2020-02-26 12:53:00
Data dodania: 2020-02-27 12:53:26
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.01 MB
Rozszerzenie pliku: docx

 

Jakość handlowa soków i nektarów
Szczegóły pliku
Nazwa: Jakość handlowa soków i nektarów.docx
Opis: Jakość handlowa soków i nektarów
Utworzono: 2020-02-26 12:53:44
Data dodania: 2020-02-27 12:54:04
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.01 MB
Rozszerzenie pliku: docx

 

Jakość handlowa ryb, przetworów rybnych i owoców morza
Szczegóły pliku
Nazwa: IV kwartał 2019 ryby.doc
Opis: Jakość handlowa ryb, przetworów rybnych i owoców morza
Utworzono: 2020-02-26 12:54:54
Data dodania: 2020-02-27 12:55:15
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.11 MB
Rozszerzenie pliku: doc

 

Jakość handlowa przetworów owocowych i orzechów
Szczegóły pliku
Nazwa: Jakość handlowa przetworów owocowych i orzechów.docx
Opis: Jakość handlowa przetworów owocowych i orzechów
Utworzono: 2020-02-26 12:54:25
Data dodania: 2020-02-27 12:54:45
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.01 MB
Rozszerzenie pliku: docx

 

Jakość handlowa lodów
Szczegóły pliku
Nazwa: Inf. dla rzecznika lody IV kw. 2019.doc
Opis: Jakość handlowa lodów
Utworzono: 2020-02-26 12:55:27
Data dodania: 2020-02-27 12:55:48
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.07 MB
Rozszerzenie pliku: doc

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

III kwartał 2019

 

Jakość handlowa kawy
Szczegóły pliku
Nazwa: 22.10.2019.docx
Opis: Jakość handlowa kawy
Utworzono: 2019-10-22 12:37:27
Data dodania: 2019-10-22 12:39:26
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.01 MB
Rozszerzenie pliku: docx

 

Jakość handlowa przetworów mięsnych
Szczegóły pliku
Nazwa: 22.10.2019.3.docx
Opis: Jakość handlowa przetworów mięsnych
Utworzono: 2019-10-22 12:36:38
Data dodania: 2019-10-22 12:38:40
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.01 MB
Rozszerzenie pliku: docx

 

Jakość handlowa piwa
Szczegóły pliku
Nazwa: 22.10.2019.2.doc
Opis: Jakość handlowa piwa
Utworzono: 2019-10-22 12:35:51
Data dodania: 2019-10-22 12:37:52
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.03 MB
Rozszerzenie pliku: doc

 

Jakość handlowa miodu
Szczegóły pliku
Nazwa: 22.10.2019.1.doc
Opis: Jakość handlowa miodu
Utworzono: 2019-10-22 12:34:49
Data dodania: 2019-10-22 12:37:06
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.07 MB
Rozszerzenie pliku: doc

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

II kwartał 2019 rok

 

Prawidłowość znakowania pieczywa
Szczegóły pliku
Nazwa: 22.10.2019.9.docx
Opis: Prawidłowość znakowania pieczywa
Utworzono: 2019-10-22 12:29:41
Data dodania: 2019-10-22 12:31:44
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.02 MB
Rozszerzenie pliku: docx

 

Jakość handlowa ziemniaków
Szczegóły pliku
Nazwa: 22.10.2019.8.doc
Opis: Jakość handlowa ziemniaków
Utworzono: 2019-10-22 12:29:02
Data dodania: 2019-10-22 12:31:02
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.07 MB
Rozszerzenie pliku: doc

 

Jakość handlowa wyrobów winiarskich
Szczegóły pliku
Nazwa: 22.10.2019.7.docx
Opis: Jakość handlowa wyrobów winiarskich
Utworzono: 2019-10-22 12:28:21
Data dodania: 2019-10-22 12:30:25
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.01 MB
Rozszerzenie pliku: docx

 

Kontrola jakości handlowej jaj
Szczegóły pliku
Nazwa: 22.10.2019.6.doc
Opis: Kontrola jakości handlowej jaj
Utworzono: 2019-10-22 12:27:28
Data dodania: 2019-10-22 12:29:34
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.03 MB
Rozszerzenie pliku: doc

 

Kontrola prawidłowości wprowadzania do obrotu nawozów
Szczegóły pliku
Nazwa: 22.10.2019.5.doc
Opis: Kontrola prawidłowości wprowadzania do obrotu nawozów
Utworzono: Brak daty utworzenia
Data dodania: 2019-10-22 12:28:26
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.03 MB
Rozszerzenie pliku: doc

 

Jakość handlowa mięsa i wyrobów mięsnych
Szczegóły pliku
Nazwa: 22.10.2019.4.doc
Opis: Jakość handlowa mięsa i wyrobów mięsnych
Utworzono: 2019-10-22 12:24:54
Data dodania: 2019-10-22 12:27:12
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.03 MB
Rozszerzenie pliku: doc

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

I kwartał 2019 rok

Jakość handlowa napojów spirytusowych
Szczegóły pliku
Nazwa: spirytus.pdf
Opis: Jakość handlowa napojów spirytusowych
Utworzono: 2019-05-15 09:51:25
Data dodania: 2019-05-15 09:53:53
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.19 MB
Rozszerzenie pliku: pdf

 

Jakość handlowa przetworów mlecznych
Szczegóły pliku
Nazwa: mleko.pdf
Opis: Jakość handlowa przetworów mlecznych
Utworzono: 2019-05-15 09:53:41
Data dodania: 2019-05-15 09:56:29
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.18 MB
Rozszerzenie pliku: pdf

 

Kontrola prawidłowości znakowania wyrobów ciastkarskich i cukierniczych
Szczegóły pliku
Nazwa: czekolada.pdf
Opis: Kontrola prawidłowości znakowania wyrobów ciastkarskich i cukierniczych.
Utworzono: 2019-05-15 10:34:09
Data dodania: 2019-05-15 10:35:18
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.22 MB
Rozszerzenie pliku: pdf

 

 

Kontrola jakości handlowej świeżych owoców i warzyw
Szczegóły pliku
Nazwa: owoce.pdf
Opis: Jakość handlowa świeżych owoców i warzyw
Utworzono: 2019-05-15 09:59:00
Data dodania: 2019-05-15 10:00:43
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.21 MB
Rozszerzenie pliku: pdf

 

Jakość handlowa przetworów pomidorowych
Szczegóły pliku
Nazwa: pomidor.pdf
Opis: Jakość handlowa przetworów pomidorowych
Utworzono: 2019-05-22 09:56:18
Data dodania: 2019-05-15 09:58:56
Autor pliku: Violetta Kowalska
Wprowadził/a: Bornejko Barbara
Rozmiar pliku: 0.19 MB
Rozszerzenie pliku: pdf